2020-12-02 10:29:38• hírek • Bede Emőke

Aranyat és alkoholt lopott a mózesfalui betörő

Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com
Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com

Nem telt eseménytelenül a hosszú hétvége a rendőrök számára: november 27-én, 13 óra körül például arról értesítette egy 37 éves, mózesfalui nő az avasfelsőfalui egyenruhásokat, hogy a november 23-27. közötti időszakban ismeretlen tettesek betörtek a házába, s onnan jelentős értékekkel távoztak.

Az ügyben indított nyomozás végén sikerült azonosítani az elkövetőt. Az 57 éves, helybeli férfi felfeszítette az ingatlan ajtaját, majd aranyékszerekkel és alkoholos italokkal felpakolva távozott, ezzel megközelítőleg 12 ezer lejes kárt okozva a tulajdonosnak. A betörő által elemelt holmiknak már csak a 40 százalékát sikerült visszaszerezni – tájékoztatta híroldalunkat a rendőrség, mely minősített lopás elkövetése miatt büntetőjogi eljárást kezdeményezett.


Körözött személyeket fogtak


Ugyancsak a hosszú hétvége folyamán a rendőrségnek sikerült előállítania két körözött személyt is, akiknek már rég börtönben volna a helyük. Elfogták azt a 27 éves, Neamt megyei fiatalembert, akinek minősített lopás miatt 1 év 6 hónapra börtönbe kell vonulnia, illetve azt a 37 éves, érkörtvélyesi férfit is, akit közlekedési bűncselekmények elkövetése miatt 2 év 4 hónap szabadságvesztésre ítéltek. A rendőrség mindkét elítéltet bevitte a szatmári börtönbe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: